Algemene Voorwaarden

Een online aankoop doen bij Zwerfhuisje.nl is snel, safe en simpel.

Hieronder lees je de welbekende rechten en plichten, zoals die wettelijk vermeld dienen te worden. Deze regels zijn er om duidelijkheid te scheppen in de overeenkomst die je sluit op het moment dat je een internetbestelling doet.

Geen ingewikkelde zinnen, tal van artikelnummers of kleine lettertjes. Gewoon heldere, begrijpelijke taal. Lees je even mee?

Prijzen en bezorgkosten

Alle prijzen van de aangeboden artikelen zijn in euro’s per stuk (btw-vrij) en exclusief eventuele bezorgkosten (deze worden tijdens het afrekenproces automatisch berekend en getoond).

Sommige actieprijzen gelden uitsluitend in een bepaalde actieperiode. In dat geval staat dit bij het betreffende artikel. Bestellingen die buiten deze periode binnenkomen kunnen helaas niet meer tegen de actieprijs geleverd worden.

Typefouten en prijswijzigingen kunnen zich ondanks grote zorgvuldigheid soms voordoen en zijn daarom voorbehouden, evenals technische storingen en/of mankementen.

Betaling

Alle betalingen dienen vooraf te geschieden. Dit kan middels iDEAL (powered by Mollie) of vooruitbetaling per bank. De betalingsgegevens kom je vanzelf tijdens het afrekenproces tegen en vind je ook terug in de orderbevestiging die per e-mail wordt verzonden.

Levering en levertijden

Met het plaatsen van een internetbestelling verzoek je Zwerfhuisje.nl de bestelling ter verzending aan te bieden bij een post-/vervoersbedrijf, aan te wijzen door Zwerfhuisje.nl (onder normale omstandigheden zal dit PostNL zijn). Uitgezonderd zijn uiteraard virtuele producten, die zijn na betaling direct downloadbaar.

Artikelen die door de brievenbus passen worden als brievenpost verzonden. In geval van pakketpost kun je via het Track & Trace-nummer dat je per e-mail zult ontvangen de zending volgen op de website van PostNL.

Zwerfhuisje.nl streeft ernaar je bestelling binnen enkele werkdagen na ontvangst van de betaling te leveren, tenzij anders aangegeven, doch uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van de betaling. Mocht het om bijzondere redenen niet lukken om (een gedeelte van) de bestelling tijdig te leveren, dan zul je hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte worden gesteld. Bij overschrijding van de uiterlijke leveringstermijn heb je de mogelijkheid de (resterende) bestelling kosteloos te annuleren. In dat geval zal de gedane betaling m.b.t. het nog niet geleverde gedeelte van de bestelling zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na annulering, worden teruggestort.

Retourneren (herroepingsrecht)

Op je internetaankoop heb je een wettelijke zichttermijn van 14 dagen, geteld vanaf de datum dat je bestelling is afgeleverd. Indien je spijt hebt van je aankoop mag je deze zonder opgaaf van reden retourneren, vergezeld van je naam- en adresgegevens. De kosten en het risico van deze retourzending zijn echter voor eigen rekening. Zorg ervoor dat de artikelen deugdelijk verpakt zijn. Neem altijd vooraf contact op via het contactformulier of per e-mail.

Sommige artikelen zijn uitgesloten van retourneren, bijvoorbeeld persoonlijke en/of op maat gemaakte producten (zoals ZwerfPost) of virtuele producten (zoals downloadbare meditaties).

Alleen artikelen die onbeschadigd en ongebruikt zijn kunnen retour genomen worden; dit ter beoordeling door Zwerfhuisje.nl. Voldoet de retourzending aan de voorwaarden dan krijg je het aankoopbedrag inclusief eventuele betaalde bezorgkosten binnen 14 dagen na ontvangst van retourzending teruggestort.

Retourzendingen die niet aan de voorwaarden voldoen worden niet gerestitueerd. Deze artikelen kunnen op verzoek en op eigen kosten door Zwerfhuisje.nl opnieuw worden verzonden.

Bij bestellingen die (gedeeltelijk) met een kortingsbon zijn voldaan, wordt niet meer dan het daadwerkelijk betaalde aankoopbedrag teruggestort.

Privacy

Je e-mailadres wordt gebruikt om je te informeren over de bestelling en om je op de hoogte te houden van nieuws rondom Zwerfhuisje.nl. Je overige gegevens die nodig zijn voor de bestelling en betaling worden uitsluitend gebruikt voor het correct uitvoeren van de opdracht. Ze worden niet aan derden verstrekt, m.u.v. je adresgegevens aan PostNL of diens vervanger voor het verzenden van de bestelling. Wil je je gegevens uit het klantenbestand verwijderd hebben, neem dan contact op. Het volledige privacybeleid vind je hier.

Tot slot

Je doet zaken met Zwerfhuisje.nl, onderdeel van La Dicha. De contactgegevens vind je op de contactpagina. Op alle internetleveringen zijn deze Algemene Voorwaarden evenals het Nederlands recht van toepassing. Zwerfhuisje.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden tussentijds te wijzigen en/of aan te vullen.

Alle omschrijvingen inclusief afbeeldingen zijn met de grootste zorg samengesteld, maar dienen slechts ter indicatie van het betreffende artikel. Omdat het veelal handgemaakte artikelen betreft zal het geleverde afwijken van de getoonde afbeeldingen en derhalve kunnen er geen rechten aan worden ontleend.

Laatste wijziging: 01-01-2021
Geldig tot de eerstvolgende wijziging