Caravantour
Caravanlife | Mijn inspiratie

Een tour door mijn caravan

Het van me afschrijven van mijn gedachtenspinsels vorige maand en de beslissing er iets mee te gaan doen heeft me goed gedaan. Ik geniet weer!

Zo sta ik nu in de prachtige omgeving van Groesbeek met mooie bossen en glooiende heuvels. Een fijne plek om te zijn en om te werken, lekker met de blote pootjes in het gras.

Wat een mazzelarij dat het al een paar weken zo’n heerlijk weer is!

Daar was ik wel aan toe na het winterseizoen met bijbehorende sneeuw, hagel en vorst.

Twee maanden geleden stond ik ook op zo’n fijn plekje, midden in het bos in St. Anthonis. Heerlijk vrij en daarmee een inspirerende plek om naast de meditaties voor ZwerfPost ook een tour door mijn caravan op te nemen.

Just for fun, gewoon om je te laten zien hoe ik woon.

Even vooraf:

  • Ik ben geen expert op het gebied van filmen, verslaggeven en editen, maar heb een eigen(wijze) poging gedaan :)
  • Omdat het aan het einde van de winter was, praat ik over elektrische dekens, kachels en winterkleding – niet echt actueel dus gezien de huidige temperaturen haha.
  • Je zult vooral horen hoeveel ruimte ik vind dat ik heb (want dat vind ik echt!), waarbij ik woorden als ‘groot’ en ‘enorm’ veelvuldig gebruik.
  • Voor mensen die zelf een caravan hebben is het misschien allemaal niet zo heel spannend, maar wie die dingen niet van binnen kent kan even een blik werpen op de royale compactheid ervan.
  • En wat ik helemaal ben vergeten te showen in de video zijn de houten kisten onder het zitje en het bed. Daar heb ik nog enórm veel meer bergruimte ;)

Ik wens je veel kijkplezier!

Met hart en ziel, Tamara

P.S. Benieuwd hoe dat bruine interieur is omgetoverd tot de roze bloemetjes? Bekijk het pimpelarij proces.

414 dagen
3834 km
Groesbeek
Sharing is caring

Verwante schrijfsels

guest
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Antwan en Karin
Bezoeker
Antwan en Karin
29-05-2018 21:12

Best knap dat je een rondleiding van 10 minuten kunt geven in een caravan van 7m2. Dat is meer dan één minuut per vierkante meter!