Caravan on the road
Caravanlife | Blijmakerij

On the road!

En zo ben ik alweer 3 weken op pad! Na bijna een maand hard werken om mijn nieuwe caravan helemaal in orde te maken kon ik dan ein-de-lijk op avontuur!

Mijn eerste bestemming was een weekje op de camping waar ik als ik kind elke zomer 6 weken kampeerde.

Lekker nostalgie proeven.

Eenmaal aangekomen was ik ruim 3 dagen bezig met alles op orde te krijgen: wat een troep had ik meegenomen haha.

Caravantroep
Troep
Troep in de caravan
Nog meer troep!
Troep voor de caravan
Nu ook buiten troep ;)

 

M'n knusse bed
M’n knusse bed

Maar alles heeft nu zijn plekje en ik heb zelfs nog ruimte over :)

Zo blij met mijn caravannetje!

Gelijk al veel bezoek gehad, dus ik verveelde me geen moment.

De dag van vertrek had ik nog geen idee waar ik heen zou gaan. Ik liet het maar los en vertrouwde erop dat er zich vanzelf iets zou aandienen.

Ik wilde die middag nog even bij vrienden in de buurt op bezoek gaan, waar ik over een paar weken met mijn caravan zou verblijven. Dat bleek lastig, maar door allerlei ‘toevallige’ omstandigheden kon ik die middag toch langskomen. Het moest kennelijk zo zijn, want…

Op de vraag waar ik die avond naar toe zou gaan zei ik nonchalant: “Geen idee.”

“Nou, je mag anders ook al nu hier blijven, hoor. Gezellig.”

En zo reden we mijn caravan de oprit op, elektrakabel eraan en klaar. Geweldig!

Met een eigen badkamer tot mijn beschikking en superlief gezelschap is dit de kleinste én gezelligste camping van Nederland! ;)

Minicamping midden in het dorp ;)
Minicamping midden in het dorp ;)

 

Privé badkamer
Privé-badkamer!

Mooie gesprekken, klussen in huis, een knisperend kampvuurtje en samen eten waren de ingrediënten van deze week. En het leuke is: over een paar weken ga ik weer terug!

In diezelfde week diende zich nog een geweldig aanbod aan. Een vriend waar ik nog wat spullen moest afgeven bood aan dat ik wel een paar dagen bij hem op het bungalowpark kon verblijven. En ik kon ook gewoon blijven als hij later die week op vakantie zou gaan. Wauw!

En dus stond ik vorige week met mijn caravan op de bezoekersparkeerplaats, waar ik zelfs elektra had. Met een meertje praktisch in de achtertuin voor een verkoelende duik (want tjee wat heb ik mazzel met het weer) waande ik me gelijk op vakantie.

Mijn stekkie bij het bungalowpark
Mijn stekkie bij het bungalowpark

Zoooo bijzonder hoe het zich vanzelf ontvouwt. En wat fijn dat ik er op vertrouw!

Dankbaar voor de lieve mensen die hun huis openstellen voor mij <3

Het voelt soms ook wel wat lastig om het te accepteren, maar dat is een mindf**k heb ik geconcludeerd. Ik probeer maar gewoon te genieten van hetgeen op mijn pad komt en van de mooie dingen die er uit voortkomen.

Dit smaakt naar meer!

Met hart en ziel, Tamara

89 dagen
92 km
Utrecht
Sharing is caring

Verwante schrijfsels

guest
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Sophie
Bezoeker
Anna Sophie
11-07-2017 02:41

Wat mooi Tamara, deze leap of faith ❤️
Grote bewondering hoor! Zoveel mensen die hier over dromen, maar jij doet het! Respect!
Ben echt benieuwd waar je pad je zal leiden. Hoe dan ook, wens ik je heel veel liefde en kracht en lieve mensen op je pad naar whatever you have to found. ❤️❤️❤️❤️