Avontuur en vrijheid
Blijmakerij

Op avontuur, ontmoeten & creëren – en iets met een caravan

Het vrije leven lonkt. De kogel is door de kerk. Elke vezel in mijn lijf zegt ‘ja’!

*tromgeroffel*

Ik ga met mijn caravan rondtrekken door Nederland en België. YES!

Mijn hart maakt een sprongetje bij de gedachte aan al dat avontuur, de ontmoetingen en het samen creëren. Aan de vrijheid, het leerproces en de ongetwijfeld onvergetelijke momenten.

Voor onbepaalde tijd, dus lekker leven in het moment. Geen deadlines of eindpunt dat in zicht komt. Heerlijk!

En ja er zullen zeker ook pijnlijke situaties zijn, confrontaties, levenslessen en ander drama. Maar ook die neem ik op de koop toe. Het één kan tenslotte niet zonder het ander.

Ik kan bijna niet wachten tot mijn huis verkocht is en ik op pad kan – wie had dat gedacht, toen ik vorig jaar te horen kreeg dat ik mijn huis te koop moest gaan zetten….

Maar zover is het nog niet. Er zijn genoeg kijkers voor mijn woning, maar nog geen bieders. Dus een les in geduld en overgave. Hoewel ik ook weer geen haast heb, hoe tegenstrijdig dat ook klinkt.

Want ik zit hier natuurlijk wel heerlijk. Warm en comfortabel. Geborgen en veilig. Lekker met mijn zachte bed en warme douche. M’n heerlijke tuin en fijne keuken.

En hoe gaat dat straks praktisch gezien? Hoe doe ik de was? Waar laat ik al m’n spulletjes? Gaat het wel goedkomen met de bestellingen in m’n webshop als ik onderweg ben?

Allemaal vragen die me bezighouden.

Ik lig er niet van wakker, maar vraag me wel geregeld af wat ik daar wel niet van ga vinden. En hoewel ik weet dat het allemaal z’n weg wel vindt, houdt het me toch bezig.

Het controlfreakje in mij ;)

Deze week mijn caravan naar de garage gebracht voor een check-up. Hopelijk mankeert er niet al te veel aan en kan ik er zo mee de weg op. Daarna een kwestie van pimpen (eindelijk!) en volladen maar!

Paarse caravan

In gezelschap van mijn paarse huisje ga ik in het kader van ‘culturele uitwisseling’ werken bij verschillende mensen tegen kost en inwoning, telkens voor een paar weken. Overnachten zal ik dus niet zo heel veel doen in mijn caravan, maar zo heb ik toch altijd een eigen plekje om me terug te trekken.

Via de geweldige site workaway.info kunnen hosts en vrijwilligers wereldwijd elkaar vinden en ik heb al 9 toffe projecten gespot! Variërend van helpen een yogacentrum op te zetten tot het werken met paarden en van onderhoud in en rond een woonboerderij tot hulp bij het maken van een website en flyers.

Zo kan ik én nieuwe dingen leren én mijn huidige kwaliteiten inzetten om samen te creëren. Geweldig toch?

Daarnaast hebben vele lieve mensen die ik de afgelopen jaren heb ontmoet (soms pas 1 keer) mij welkom geheten om even bij hen neer te strijken tijdens mijn rondreis. Er staan al 10 namen op het lijstje!

Echt superleuk en geheel onverwacht, dat geeft ook een heel fijn gevoel kan ik zeggen :)

Ik heb er zin in! Kijk er naar uit! Ben toe aan een nieuw hoofdstuk!

Ik ga op reis, woehoe!

Met hart en ziel, Tamara

P.S. Naast de webwinkel voor Dermalogica skin care, heb ik ook een webshop voor spirituele artikelen *gesloten* Daar ga ik wel mee stoppen, dus ik hou UITVERKOOP: 30% korting op ALLES! Voordeel voor jou en tegelijkertijd help je mij er enorm mee :)

*UPDATE* 10 maanden na dit schrijven ben ik in juni 2017 dan echt op avontuur gegaan! En met een ander reispaleisje :)

Sharing is caring

Verwante schrijfsels

guest
10 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Lusanne
Bezoeker
Lusanne
18-08-2016 18:15

Geweldig Tamara, superleuk om te lezen! Heel veel succes, geluk en plezier op je bijzondere levensweg!

peter
Bezoeker
peter
19-08-2016 00:27

Mooi om te lezen…heel veel plezier op je reis! Liefs

Harold
Bezoeker
Harold
19-08-2016 07:11

Total freedom…Vandaag nog niet weten wat morgen je gaat brengen. Droom voor velen, waarheid voor jou. Geniet er van.

Alexander
Bezoeker
Alexander
19-08-2016 12:26

Op reis in eigen land en bij de zuider buren, kleine stapjes om los te geraken, klinkt goed. Zorg voor een geschikt kacheltje, wellicht met warmte wisselaar kun je er ook mee douchen en afwassen. Succes.

Anny
Bezoeker
Anny
21-08-2016 12:49

Hey lieve Tamara. Wat een super besluit. Ik ben heel benieuwd wat je allemaal gaat ervaren. Maar ik heb er alle vertrouwen in. Jij bent een gezonder mooi mens en die neem je mee op reis. Veel genieten van de momenten. ❤️