Blijmakerijpost
Blijmakerij

Post voor je lijf, hart en ziel en andere blijmakerij

Het bruist in mij weer eens van de creatieve plannetjes!

Hoewel er -nog steeds- geen zicht is op de verkoop van mijn huis, ben ik achter de schermen natuurlijk druk bezig met plannen en regelen.

Praktische zaken om de dingen straks achter me te kunnen laten en nieuwe ideeën voor mijn toekomstige leven on the road.

Zo heb ik straks natuurlijk zo goed als geen inkomen.

Met af en toe onderdak en eten in ruil voor vrijwilligerswerk heb ik dan weliswaar veel minder uitgaven dan nu, kosten voor verzekeringen, een telefoonabonnement, mijn websites, wegenbelasting en brandstof blijven toch bestaan.

Ik hoop onderweg regelmatig ergens een Klankbeleving te kunnen geven en ook gaan mijn massagespullen mee de caravan in, dus dat levert naar verwachting wel een bijdrage.

Om de boel verder te kunnen bekostigen heb ik iets bedacht waar ik zelf nu al helemaal blij van word! :)

Je kunt straks bij mij een soort van Lijf Hart & Ziel post bestellen, met daarin een handgemaakt sieraad (voor je lijf) uniek gedichtje, een ingesproken meditatie (voor je hart) en een persoonlijke inzichtkaart/spreuk (voor je ziel).

Dit alles van eigen hand, creatief en met liefde en aandacht ingepakt en ouderwets bij je thuisbezorgd.

Want echte post blijft leuk!

Op deze manier kunnen mensen mij ondersteunen en ik hen verblijden met unieke creaties: een mooie uitwisseling.

Een passende naam moet ik er nog voor bedenken. Iets in de trant van Gelukspost of Zielspost of Onderwegpost. Of misschien wel gewoon Lijf Hart & Ziel Post. Ik ben er nog niet uit. Heb je voorkeur of suggesties? Let me know!

Ben je net als ik enthousiast en wil je het liefst nu al bestellen? Reserveren van jouw postpakje kan al :) De prijs zal ca. € 15 bedragen. Betalen hoeft pas als het zover is, waarbij je op dat moment kunt kiezen welk meditatie-thema voor jou actueel is.

Verder heb ik nog spontaan een yogacentrum benaderd voor een samenwerking om mijn Klankbeleving daar aan te bieden. Ik kreeg direct een enthousiast en positief bericht terug en binnenkort gaan we kennismaken.

Ook heb ik -eindelijk!- een goede vervangster gevonden waar ik mijn klanten van mijn huidverzorgingspraktijk naar toe kan verwijzen. Ik kan ze letterlijk in goede handen achterlaten.

Kortom, een hoop blijmakerij :)

Met hart en ziel, Tamara

*UPDATE* Het is ZwerfPost geworden! Bestellen kan hier :)

Sharing is caring

Verwante schrijfsels

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments