Caravan
Blijmakerij

Pimp(el)paars

En zo ben je ineens de trotse eigenaar van een knalpaarse caravan! Om mee rond te toeren door heel Nederland en op locatie mijn activiteiten aan te bieden en uit te breiden. Op evenementen, festivals en braderieën, bij woongemeenschappen, spirituele centra en wie het dan ook maar leuk vind mij en m’n caravan te ontvangen. Beetje pimpen, beletteren en leuk aankleden en La Dicha on Wheels is een feit!

Dit schreef ik vorige week op Facebook. Met héél veel leuke reacties tot gevolg, maar dat terzijde :)

Zo’n beetje de eerste vraag die mensen me stellen: hoe ben hier zo bij gekomen?

Nou, het begon met een etentje met een vriendin, die vertelde dat ze haar baan en huur had opgezegd om voor een jaar door Europa te trekken met auto en hond en her en der tegen kost en inwoning vrijwilligerswerk te gaan doen.

In haar enthousiaste verhaal proefde ik vrijheid. Vrijheid waar ik soms zo ontzettend naar verlang.

Geen financiële strop zoals een hypotheek, geen verplichte, tijdrovende klussen zoals huis- en tuinonderhoud, geen lange-termijn-plannen.

Maar lekker leven bij de dag en niet verder vooruit hoeven kijken dan hoogstens een paar dagen.

Ik zag mezelf al helemaal met een caravan door allerlei warme landen toeren. Elke dag genietend van de mooie, stille natuur, heerlijk ontbijten in het ochtendzonnetje, in mijn hangmat wegdommelen, de tijd vergetend, om mezelf letterlijk te ont-moeten.

Maar… ik ben toch ook best een luxepoppetje dat toch wel heel erg gehecht is aan een comfortabel bed, een warme douche en die met één druk op de knop de verwarming aan wil zetten.

Niks water sjouwen, gasflessen bijvullen en nachtelijk koukleumen.

Tel daarbij op dat ik niet zo goed tegen verandering kan (of onaangename verrassingen zoals een lekke band in the middle of nowhere) en toen bleek het ideaalplaatje toch niet zo ideaal…

Desondanks bleef het kriebelen en dus ging ik verder fantaseren in welke vorm het dan wel bij mij zou passen. Afijn, al ‘finetunend’ kwam ik dus op het huidige idee.

Een eerste zoektocht op Marktplaats leverde direct deze paarse creatie op, compleet gereviseerd en op slechts 25 km van mijn huis.

A match made in heaven!

Ik ben gaan kijken en was meteen verkocht. En de caravan ook ;)

Paarse caravan

Nu de tijd gaan vrijmaken om haar verder te pimpen en helemaal in mijn stijl mee de wereld in te nemen.

Wordt vervolgd!

*UPDATE* Inmiddels heb ik toch huis en haard verlaten om op avontuur te gaan! En met een andere caravan, want dit paarse huisje bleek een bouwval.

Met hart en ziel, Tamara

Sharing is caring

Verwante schrijfsels

guest
3 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Alexander
Bezoeker
Alexander
13-06-2016 11:04

Nou Tamaar wat lees ik nou, ga je een gipsy worden? Huis in de verkoop, werkplek ook weg en dus je onderneming ter ziele? Nee toch, jij bent je bedrijf niet je plek. Is de relatie nog wel in tact of ben je volledig op jezelf aangewezen? Biedt wel heel veel kansen.
Sterkte en knuffel
Alexander

Sylvia
Bezoeker
Sylvia
27-07-2016 11:58
Reply to  Alexander

Die kleur vind ik wel bij je passen Heel veel succes met het op pimpen